Kamp Team4Talent vertelt over Hawaii langs de zijlijn

Tot de wedstrijd in Hawaii dagelijks een verhaal uit het kamp T4T, hoe ervaart een begeleider de dagen voor de race. De teammanager, het tactische brein, de verzorger en de partner.

Andre Kwakernaat bijt de spits af:

Andre Kwakernaat
Andre Kwakernaat

Ik heb 2 jaar geleden niet voor niets de Hawaii krans vlak voor vertrek in de zee gegooid! Ik ben niet bijgelovig maar toch heb ik het gedaan. Het is daar gebruikelijk dat als je de krans in zee gooit je er weer terug komt. En dat doen we nu.

images

Bas en Martijn zijn er al weer meer dan een week. Sander Daams is zondag gevlogen en kan nu dagelijks voor Bas zorgen. Martijn is mee als trainingspartner en reisleider totdat ik er ben.

We hebben dit jaar een eigen huis gehuurd, zodat we alles in rust kunnen voorbereiden en niet midden in de drukte zitten. We noemen het al het ‘Team4Talent House’ !┬á Canyon is er ook al en hebben alle aandacht voor de nieuwe fiets om die optimaal te prepareren. Zo kon Bas ook zijn nieuwe drink systeem op de fiets uitproberen. Verder hebben we zaterdag een speciale internet verbinding tussen de coaching teams ter plaatse en het coaching team in NL. Via onze app weten we daar ter plaatse hoe de concurrenten het doen met hun split tijden. Zo kunnen we Bas goed op de hoogte kunnen houden tijdens de marathon. Ook hebben we al 2 bromfietsen gehuurd om de ‘vliegende’ coaching teams op de weg te hebben.

Tea4Talent huis Hawaii
Tea4Talent huis Hawaii

Voor ons is het derde project dit jaar na Frankfurt en Maastricht. Het hele team is ingeschakeld en helpt mee, dat maakt mij dan weer erg trots op ze! Een fantastisch resultaat zou top 10 zijn en ik zou zeer gelukkig zijn als Bas de race van z’n leven zou meemaken, want ik gun het hem zo erg!

zonder woorden
zonder woorden

Ik vertrek om 8.07 vanaf station Arnhem naar Frankfurt en vlieg daarna naar San Francisco, dan binnen 1 uur 40 door de douane en koffer ophalen en dan inchecken naar Kona (Hawaii), dat is nog wel even een uitdaging..dan landen we woensdag 0m 20.30 uur (dan is het 08,30u donderdag hier in NL).. ik kijk er erg naar uit (behalve de reis dan)…

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.