“Oranje Boven”… ook in Hawaii

NL in Hawaii

Het was niet de grootste delegatie dinsdag tijdens de Parade of Nations maar ze vielen wel op: de atleten van Oranje op Alii Drive in Kona. Zaterdag staan er 18 Nederlanders aan de start van de meest tot de verbeelding sprekende triatlion ter wereld: de Ironman Hawaii. Roos Tji mocht dinsdag voorop lopen, Martijn Keijsers droeg de vlag. Nu alleen nog Bas Diederen op zaterdag op kop en dan zijn we helemaal blij… Ondertussen is dit de typische, jaarlijkse Foto Van De Week…

Foto: Ironman World Championships

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.