“Oranje Boven”… ook in Hawaii

NL in Hawaii

Het was niet de grootste delegatie dinsdag tijdens de Parade of Nations maar ze vielen wel op: de atleten van Oranje op Alii Drive in Kona. Zaterdag staan er 18 Nederlanders aan de start van de meest tot de verbeelding sprekende triatlion ter wereld: de Ironman Hawaii. Roos Tji mocht dinsdag voorop lopen, Martijn Keijsers droeg de vlag. Nu alleen nog Bas Diederen op zaterdag op kop en dan zijn we helemaal blij… Ondertussen is dit de typische, jaarlijkse Foto Van De Week…

Foto: Ironman World Championships

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.