Ironman Hawaii 2015 live op trikipedia.nl

Bas Diederen check in

Nog een paar uur voor de start van dé wedstrijd van het jaar… Als je straks de Ironman Hawaii 2015 wil volgen, dan kan dat zoals altijd op de livestream van ironman.com. Maar wij gaan met trikipedia.nl zoveel mogelijk ons best doen om live updates te brengen langs het parcours, mogelijk ook via facebook posts en tweets van andere supporters en spotters ter plaatse. De bedoeling is om elk uur een update te brengen over de Nederlanders, met zeker hun finishes en eventueel enkele reacties vlak na de finish.

Dat is allemaal afhankelijk van hoeveel info we ter plaatse doorkrijgen en hoe de internetverbinding in de media room het zal houden, maar we gaan er voor zorgen dat we jullie constant op de hoogte kunnen houden. Aarzel dan ook niet om via de comments of via facebook of twitter updates door te geven aan ons. Eerst nog even een paar uurtjes slapen en vanaf 6 uur plaatselijke tijd (18 uur in Nederland) beginnen wij met onze eigen live-coverage. Tot dan?

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.