De Ironman Hawaii van Bas Diederen in beeld bij L1

[lightbox full=”http://”][/lightbox]

Op de regionale Limburgse tv-zender L1 brachten ze vandaag de Ironman Hawaii van Bas Diederen in beeld. Daarin zie je hoe de sterke triatleet met de grote groep uit het water komt, vervolgens worstelt op de fiets maar alsnog aan het lopen begint. Maar daar eindigde helaas het verhaal… Het duurt overigens even om het filmpje in te laden. Je kan het ook op de site van L1 bekijken.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.