De Ironman Hawaii van Bas Diederen in beeld bij L1

[lightbox full=”http://”][/lightbox]

Op de regionale Limburgse tv-zender L1 brachten ze vandaag de Ironman Hawaii van Bas Diederen in beeld. Daarin zie je hoe de sterke triatleet met de grote groep uit het water komt, vervolgens worstelt op de fiets maar alsnog aan het lopen begint. Maar daar eindigde helaas het verhaal… Het duurt overigens even om het filmpje in te laden. Je kan het ook op de site van L1 bekijken.

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.