Omar en Milan debuteren in Turkije

In alweer een mooie Bronzenbeeld krijgen we het het debuut van Milan en Omar Brons op de halve triatlon te zien. In de 70.3 Ironman van Gloria (Belek, bij Antalya) in Turkije stond er geen maat op Frederik Van Lierde, maar Omar en Milan trokken goed hun streng. In de halve marathon betaalden de twee broers nog wat leergeld op de lange afstand, maar het resultaat was veelbelovend. “Een debuut op de 70.3 Ironman om trots op te zijn,” liet Omar weten. “Ik werd 19de prof in 4u15’47. Wat is dit zwaar, niet normaal,” aldus Omar. Ook broer Milan deed het uitstekend én ze werden alle twee nog eens mooi vernoemd door speaker Paul Kaye. U ziet het allemaal in deze speciale Bronzenbeeld, wat hopelijk volgend seizoen een vervolg krijgt.

Omar en Milan Brons Turkije

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.