Run-Bike-Run of Run & Bike, Alexander?…

Alexander Picard met nieuwe trend: 2 paar schoenen (foto: Henry Dullink)
Alexander Picard met nieuwe trend: 2 paar schoenen (foto: Henry Dullink)

Hendry Dullink is niet alleen één van de grootste voorvechters van duathlon in Nederland, hij bezit ook de gave om met zijn fototoestel op het juiste moment op de juiste plaats op te duiken. In de aanloop naar het Nederlands kampioenschap duathlon in Assen dit weekend presenteren we u een wel heel speciale Foto Van De Week uit de collectie van 2015 van Henry. We zijn ervan overtuigd dat Alexander Picard in Assen wél van schoenen zal wisselen in T1… En om u het bewijs te leveren dat Alexander het hoofd koel hield en gewoon doorging met zijn loopschoenen op zijn fietsschoenen in de Run-Bike-Run van Utrecht kijkt u maar eens aandachtig naar de vervolgfoto hieronder:

Alexander Picard dubbele schoenen 2
Alexander Picard Run-Bike-Run Amsterdam (foto: Henry Dullink)

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.