Pas aujourd’hui – Wim’s Tri Journaal 37

ZONDAG – Alles in het juiste perspectief plaatsen twee dagen na de verschrikkingen in Parijs is geen sinecure. Moet je wel juichen om de derde plaatsen van Yvonne van Vlerken in de Challenge Shepparton en Thomas Bruins in de Powerman Pilipinas of maar even de schouders ophalen?

 

Is het nog belangrijk dat Tineke van den Berg in de Maleisische hitte teleurstelde met een veertiende plaats of dat Jacques van Leeuwen zich andermaal geplaatst heeft voor Hawaii met de winst in de M55-categorie of dat die verrassende Amsterdammer Huib Dekker tweede M45 werd?

Doen de zeges van Hendrik Venema en Alieke Hoogenboom in de 26e run-bike-run van Pijnacker er toe? Willen we weten dat Teun Sweere en Laura Gorter de winterduathlon van Alkmaar gewonnen hebben en dat er ook topprestaties zijn neergezet door tri- en duatleten op de Zevenheuvelenloop en Trailruns?

Kijken we nog vol spanning naar de afloop van de Ironman Arizona met Dirk en Rahel?

Mijn eerlijke antwoord is: non merci, pas aujourd’hui. Peut-être demain.

Wees maar lief voor elkaar, da’s het enige wat er nu toe doet.

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.