Stem nu op dé Topprestatie van 2015

2015-07-16-00-08-50 wit_bewerkt-6

Het is december en dat betekent dat het de maand is van de lijstjes, de overzichten en de terugblikken. Wij wagen ons niet aan een verkiezing van de atleet van het jaar maar wij gaan vol voor dé Topprestatie van 2015. We waren van plan om eerst een top-50 samen te stellen, maar we kwamen uiteindelijk uit bij 52 momenten (want er zijn 52 weken in een jaar, moet je maar denken)… Het is waarschijnlijk verre van volledig, maar het is ons inziens een mooi overzicht van wat Nederland op duursportgebied te bieden had. En nu is het aan jullie om mee te stemmen voor jouw topmoment… Met het uitbrengen van je stem maak je bovendien kans op een triatlonclinic met een topatleet die je hieronder zeker tegenkomt 🙂 Dus delen en stemmen maar!

[total-poll id=”14108″]

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.