Winnaars van de Team4Talent Tri Clinic

Team4Talent Tri Clinic

We zouden aanvankelijk de winnaars van onze wedstrijd rond Dé Topprestatie van 2015 op oudejaarsdag bekendmaken, maar nadat onze onschuldige kinderhand de twee gelukkigen uit de stembus haalde, moesten we alsnog op zoek naar een alternatief. Het betreft namelijk een Tri Clinic van Team4Talent en het lot bepaalde dat Jelle van Lanen één van de winnaars was. Maar Snelle Jelle heeft natuurlijk als lid van het team sowieso toegang tot alle faciliteiten. En dus gingen we op zoek naar een andere oplossing. Benieuwd wie de winnaars zijn? Lees dan verder…

Minet Ploeg

Als eerste kwam Minet Ploeg uit de bus. Zij was één van de vele die stemden op Nico Krijgsman. Als hardloopster is ze blijkbaar al vrij actief, getuige haar foto van de Zevenheuvelenloop. Wie weet komen daar in 2016 dankzij de Team4Talent Tri Clinic ook zwemmen en fietsen bij. Alvast gefeliciteerd Minet.

csm_rennen-voor-twee-collage_d4f90dd170

En na even overleggen, hebben we besloten om in plaats van een tweede deelnemer, er in één keer vier van te maken. De deelnemers aan Rennen Voor Twee lieten in Oud-Gastel (en op de EO) al zien dat ze flink wat progressie hebben gemaakt op triatlonvlak, maar om in 2016 nog een extra stap te zetten én om ze te belonen voor hun toch wel emotionele rollercoaster mogen zij samen met Minet de Tri Clinic volgen. En Jelle is natuurlijk ook welkom 🙂

Jelle van Lanen (foto: Margreet Bennis)
Jelle van Lanen (foto: Margreet Bennis)

Met dank aan Team4Talent voor de mooie prijs en met heel veel dank ook aan iedereen die gestemd heeft. Het laatste woord is voor Nico Krijgsman zelf. Die las met veel plezier het artikel over Dé Topprestatie van 2015: “Leuk stuk, bedankt ervoor. Zelf weet ik dat er veel betere prestaties en atleten in de verkiezing zaten. Wel mooi is te zien dat ik dan meer en waarschijnlijk leukere clubgenoten heb. En dat is ook wat waard,” lachte Nico.

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.