Nacht van de Triathlon 2016

Kona

3@thlon.nl wil de “Nacht van de Triathlon” in 2016 organiseren.

Afgelopen jaar bleek dit evenement gemist te worden door triathlonminnend Nederland, zo bleek uit de social media.

Het doel is gezamenlijk de triathlon van Hawaii te bekijken, te genieten van onze sport en een middagprogramma te realiseren met voor elk wat wils, op ieders niveau. Workshops, trainingen en een maaltijd.

[total-poll id=14711]

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.