Sportvoedingtriathlon.nl nieuwe partner

SVT stand

U heeft ongetwijfeld de banner bovenaan onze homepage al opgemerkt met de link naar Sportvoedingtriathlon.nl. Vanaf 2016 is dé online winkel voor sportvoeding en sportaccessoires de nieuwe partner van trikipedia.nl. Matthias biedt vanuit Amsterdam ongetwijfeld het grootste gamma aan sportvoedingproducten online aan voor heel Nederland.

Hij richt zich met zijn ruime voorraad aan sportdranken, repen en gels op verschillende sporten, maar de passie is het grootst voor de triatlon- en duatlonsport. Wellicht heeft u de man achter Sportvoedingtriathlon.nl in 2015 al persoonlijk ontmoet, want met zijn stand was hij al op een aantal wedstrijden aanwezig en ook in 2016 zal je hem regelmatig aantreffen tijdens triatlons.

SVT atleet

Naast de sportvoeding vind je bij Sportvoedingtriathlon.nl ook een groot aantal triatlonaccessoires, van racebelts en bidons tot zwembrilletjes en trisuits. Als u het voor 17 uur bestelt, heeft u uw aangekochte producten de volgende dag in huis. En vanaf een totale aankoopwaarde van 45 € zijn de verzendkosten volledig gratis.

Sportvoedingtriathlon jan 2016 gif

Neem dus zeker een kijkje op Sportvoedingtriathlon.nl en houd ook onze site in de gaten, want we pakken de komende dagen uit met een mooie prijsvraag samen met Sportvoedingtriathlon.nl.

SVT beach flags

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.