Win 1 van 10 Powerbar Training Packs

Powerbar Prijsvraag SVT

Januari ligt nu definitief achter ons en dus is er geen enkel excuus meer… Tijd om opnieuw met de trainingen te beginnen. En bij een stevige training hoort ook de juiste voeding. Om je alvast op weg te helpen, houden we onze eerste grote prijsvraag van dit jaar. Samen met onze partner Sportvoedingtriathlon.nl geven we 10 Powerbar Training Packs weg, telkens ter waarde van 10 € en gevuld met diverse Powerbar produkten die je voor, tijdens en na de training uitstekend kunt gebruiken. Om te winnen moet je het volgende doen:

Abonneer je op de nieuwsbrief van Sportvoedingtriathlon.nl. Onderaan op de website kan je je emailadres invullen en je aanmelden voor de nieuwsbrief. Opgelet! Zorg er wel voor dat het emailadres van je aanmelding hetzelfde is als het emailadres waarmee je de wedstrijdvragen beantwoordt. En die vragen zijn:

1. Uit welke kleuren bestaat het gamma Lizard Skins op de website Sportvoedingtriathlon.nl?

2. Wat is de THT van de Green Apple Powerbar Energiegel op de website SportvoedingTriathlon.nl?

3. Meld je aan voor de nieuwsbrief (zonder aanmelding is je deelname niet compleet)…

Mail de antwoorden op deze vragen én je NAW-gegevens (naam, adres, woonplaats) naar prijsvraag@sportvoedingtriathlon.nl

Uit de emails met de juiste antwoorden kiezen we 10 winnaars per lottrekking. De wedstrijd loopt tot en met woensdag 10 februari 2016. Op donderdag 11 februari maken we de winnaars bekend.

Sportvoedingtriathlon jan 2016 gif

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.