Andre Kwakernaat, een mens met het hart op de juiste plaats

Geweldig gebaar van Andre Kwakernaat (Founder and Chairman bij Team4Talent en CEO & Founder bij Twinfield) vandaag in de uitzending van Evers Staat Op bij Radio 538; Hij biedt 25.000 Euro voor de live-uitzendingen van het team van Voetbal Inside in Huissen voor het goede doel in de strijd tegen alvleesklierkanker mits de uitzending in Surhuisterveen ook door gaat.
 
Natuurlijk navraag bij Andre gedaan:
“Mijn vader is overleden aan kanker, o.a alvleesklierkanker, dit zie ik als een mooie manier om iets terug te doen. Daarnaast heb ik zo veel respect en bewondering voor de vrijwilligers bij “Jonge Kracht” in Huissen, de club waar mijn zoon Erwin voetbalt. En in het bijzonder voor de begeleiders van G-elftallen, waar verstandelijk beperkte mensen de kans gegeven wordt om te voetballen. Ik doe dit volledig op persoonlijke titel en heb geen enkel zakelijk belang”.
 
Detail; Andre werd teruggebeld door de redactie van Voetbal Inside; het is nog niet zeker of het wel doorgaat.
 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.