De 10 winnaars van de Powerbar Training Packs

Powerbar-Prijsvraag-SVT winnaars

Een week lang had je de kans om dankzij onze nieuwe partner SportVoedingTriathlon.nl een Powerbar Training Pack ter waarde van 10 € te winnen. Matthias Huitema zocht en vond een onschuldige kinderhand en die koos uit de juiste inzendingen tien winnaars. Kijk hieronder voor de winnaars en voor de antwoorden op de vragen…

We vroegen uit welke kleuren het gamma van Lizard Skins stuurlinten bestond op de website Sportvoedingtriathlon.nl en dat waren de kleuren wit, zwart, rood, lime groen, neon pink, yellow en neon yellow.

Op de vraag wat de THT was van Green Apple Powerbar Energiegel op SportvoedingTriathlon.nl was het antwoord 31 augustus 2016. Bij elk los product kan je de minimale THT datum zien van de producten die op dat moment op voorraad zijn. De THT datum zal steeds worden aangepast gedurende het jaar.

En dit zijn dan de 10 winnaars. Hun prijzenpakket wordt deze week nog door Matthias verstuurd:

Fokke Timmermans – Aalsmeer

Roland Blommestein – Ijsselstein

Mark Verkerk – Capelle aan den IJssel

Thijs Wiggers – Hengelo

Richard de Groot –  Stolwijk

Bert Westerbeek – Dordrecht

Nico Rouwhorst – Lichtenvoorde

Erik Leutscher – Almere

Marijke Zeekant – Amsterdam

Rene Verheij – Hendrik Ido Ambacht

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.