Even met Yvonne van Vlerken bijgepraat na Challenge Wanaka

12744004_1114978698521738_6041886543666076636_n

trikipedia.nl sprak vanavond met Yvonne na haar overwinning in de Challenge Wanaka.

Wat een geweldig zwemnummer, met de kopgroep uit het water?

[dropcap]I[/dropcap]k viel letterlijk stijl achterover toen ik zag dat ik met Anne Clever en Gina uit het water kwam, deze meiden zwemmen normal minstens 6 min sneller dan ik, ik heb echt geweldig gezwommen en blij dat ik eindelijk eens heb kunnen laten zien. Ik echt wel kan zwemmen, komt er echter op Race Day gewoon niet uit, nu dus wel en dat verdien ik ook. Als iemand zich de schompes werkt, 6x per week in het water al zo ontelbare jaren dan ben ik het wel! Ergens moet het harde werken toch beloofd worden, aldus hoop voor alle lezers die net als ik steeds weer teleurgesteld worden, gewoon volhouden, Geduld!!!

12688370_10204127510947212_885085498010864724_n

Op de fiets leek het een tactische race van je.

[dropcap]H[/dropcap]et was de zwaarste 180 km ooit! Dit parcours is waarschijnlijk het mooiste op de wereld maar evenzo gemeen, als daar dan nog zo’n storm bij komt, nou dat was dus echt niet nodig. Ik werd continue over de hele straat gesmeten en was niet in staat in mijn stuurtje te blijven liggen, het was echt niet leuk meer en het werd voor velen een lijdensweg!.

Ja tactisch dat klopt, maar ik kon ook gewoon niet toelaten mijn benen kapot te rijden, Laura was net iets sterker op de fiets! Vergeet niet dat ik 5 weken training in mijn benen had.

CbqJpnyUcAAl0m4

De marathon?

[dropcap]H[/dropcap]et lopen was wederom het mooiste looppparcours ever!!!

Ik weet nog niet hoe ik dit voor elkaar heb gekregen 1 lange rit van 5 uur en 2 van 4 uur, niet aan te raden voor andere!

Lopen hetzelfde; 1 lange duurloop van 2:15 naast 1 van 2 uur, totaal ondertraind voor deze race.

Ik doe tot de IM 70.3 St Pölten geen races. Dit was een harde race en mijn lijf krijgt nu nog een verlengde winterpauze!

En nu ga ik in bad, mijn hele lijf doet zeer.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.