Win je eigen, gepersonaliseerde Fusion Speed Suit

FusionSpeedSuit3AthlonNL

Niet alleen ons lezerspubliek blijft groeien, ook het aantal partners neemt toe. We verwelkomen graag Fusion Sports als nieuwste partner van trikipedia.nl. En om die samenwerking te vieren, mogen we meteen een exclusieve, gepersonaliseerde trikipedia.nl Fusion Speed Suit ter waarde van € 199,- weggeven aan 1 gelukkig winnaar.

Het enige wat je moet doen om dit exclusieve trikipedia.nl triatlonpak met achteraan jouw naam te winnen, is de volgende twee vragen oplossen en je antwoorden sturen naar prijsvraag@trikipedia.nl

1. Welke Fusion-atleet won de afgelopen twee jaar de Israman in Eilat?

2. Wat zijn buiten zwart en zwart-wit de vijf kleuren van de witte Fusion Speed Suits die je op www.fusionsports.nl kunt terugvinden (de Subli Speed Suits tellen niet meer voor alle duidelijkheid)?

Deelnemen kan tot en met 31 maart. Op 1 april maken we de winnaar via trikipedia.nl bekend!

Vergeet niet om in de mail met je antwoorden je contactgegevens te vermelden, je kledingmaat en de naam die je graag achteraan op je Speed Suit hebt… Of je kan een keer binnenspringen in de Fusion Store in Den Haag (bij Outdoor Sports) om meteen een Speed Suit te passen. Je vindt de winkel in de Appelstraat 131, open van dinsdag tot en met vrijdag tussen 12 en 17u30 en op zaterdag tussen 9 en 17u30.

FusionBanner3Athlon

Fusion is een Deens merk dat is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige sportieve kleding voor triathlon, fietsen en hardlopen. Fusion onderscheidt zich door middel van innovatief gebruik van hoogwaardige technische materialen voor duurzame, functionele en geavanceerde sportkleding. In Nederland wint het Deense merk steeds meer aan populariteit en belangstelling, met name ook door het succesvolle Canyon Fusion Triatlon Team.

Kijk hier even mee wat Tim Don vindt van de Fusion Speed Suit.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.