Bliz Tempo Triathlon Bril: Lichter, in elk aspect

Bliz Tempo Red

Het Zweedse brillenmerk Bliz brengt met de Tempo een zonnebril die vooral triatleten zal aanspreken. Een vaak gehoorde klacht bij triatleten is dat ze in tijdrithouding met een traditionele zonnebril telkens tegen de donkere rand opkijken. Met de Tempo brengt Bliz hier verandering in. De bovenste rand van het frame kan namelijk in één klik verwijderd worden, voor een nog breder kijkveld en een nog lager gewicht. Wie nu kiest voor een Bliz Tempo bij trikipedia.nl partner Sportvoedingtriathlon.nl krijgt er tijdelijk een gratis Bliz Rider bril bij.

Bliz Tempo

Ondanks een gewicht van slechts 25 gram biedt de Bliz Tempo een ideale pasvorm. Het scandinavische design zorgt ervoor dat de bril als gegoten zit rond je hoofd. De benen zijn flexibel aan te passen en ook de neuspad kan aangepast worden naar je eigen wensen. Zo biedt de Bliz Tempo een optimaal comfort. Voor watersporten en mountainbiken is het zelfs mogelijk om een strap te bevestigen die de bril nog beter op zijn plaats houdt. De Bliz Tempo is bij Sportvoedingtriathlon.nl te verkrijgen in wit, zwart, blauw, rood en roze voor de prijs van € 89,95. Als je voor 4 april Bliz-produkten bestelt met een minimumwaarde van € 89,- dan stuurt Mathias je een Bliz Rider bril (ter waarde van € 35,-) gratis mee.

Banner-Webshop-BLIZ-ACTIE

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.