Challenge Aruba – de ideale seizoensafsluiter voor het hele gezin op “The Happy Island”.

aruba

Een nieuwe Challenge wedstrijd die aan de weg timmert; Challenge Aruba.

Op The Happy Island wordt twee weken na Hawaii een Challenge race over de halve afstand georganiseerd.

Onder ideale omstandigheden een halve triathlon doen als afsluiter van het seizoen is nu dus mogelijk.

Challenge Aruba staat garant voor een totaal pakket; geweldige race, pasta-party, race en slotfeest en een bijzonder plezierig verblijf onder ideale weersomstandigheden.

 

Niemand minder als Marc Herremans, Tim DeBoom en Bob Babbit zijn ambassadeurs van deze race en onze eigen Yvonne van Vlerken zal aan de start staan op het wonderschone eiland.

 

250192_1759247694295559_2288028483893307277_n

Marc Herremans dus maar eens gevraagd waarom hij juist voor Challenge Aruba ambassadeur wil zijn:

[dropcap]C[/dropcap]hallenge Aruba omwille van aantal redenen. Aruba is echt The Happy Island. Een eiland waar witte stranden, de helder blauwe zee en de lieve mensen alle zorgen even doen vergeten. Challenge omdat Challenge meer een familie gegeven is. De plaats Aruba en het gegeven van Challenge is de ideale combinatie. Terwijl mama en/of papa toewerken naar een supermooi triatlon kan de rest van het gezin genieten van de Happy Island. En welke atleet droomt er niet van een pre en after party op het witte strand van Aruba? Ik kijk er in ieder geval enorm naar uit”.

 

11986330_954478317944534_1021060031948111913_n

Challenge Aruba zal worden ondersteund door Challenge Amsterdam-Almere; zo is Richard Belderok ook race-director tijdens de wedstrijd op Aruba.

[dropcap]V[/dropcap]anuit de Challenge Family zijn wij van Challenge Almere-Amsterdam gevraagd om de ontwikkelingen in de regio in de gaten te houden en nieuwe wedstrijden te begeleiden. Zo valt ook Challenge Aruba daaronder en zijn we sinds eind 2015 betrokken. Naast die begeleiding gaan we bij Aruba nog een stukje verder en leveren we ook een aantal diensten om Aruba te helpen. Zo zullen we bij een aantal onderdelen assisteren waaronder de rol van Race Director”.

Het programma voor de dagen van en rondom de race is te vinden op http://www.challenge-aruba.com/#!blank/z11v4

Uitgebreide info is te vinden op http://www.challenge-aruba.com/

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.