En de winnaar van de trikipedia.nl Fusion Speed Suit is?

FusionSpeedSuit3AthlonNL

Nee, dit is dus geen aprilgrap (die komen nog)… Wij maken bij deze wel degelijk de winnaar bekend van de exclusieve trikipedia.nl Fusion Speed Suit wedstrijd. Heel moeilijk hebben we het jullie blijkbaar niet gemaakt. Van de vele reacties had bijna iedereen het antwoord juist op de vraag wie de laatste twee edities van de Israman won. Dat we in dezelfde week het eerste blogbericht van Bart Candel hebben geplaatst, zal misschien geholpen hebben. En de kleuren had bijna iedereen ook juist. Daarvoor moest je alleen maar even rondzoeken op de site van Fusionsports.nl. Blauw, geel, groen, rood en oranje waren de juiste antwoorden. And the winner is…?

Luc Steijvers

Uit de juiste antwoorden werd via lottrekking 1 winnaar geselecteerd. Niemand minder dan Luc Steijvers uit Pannerden mag zich binnenkort de eigenaar noemen van een uniek exemplaar, mét eigen naam achterop het trikipedia.be Fusion pak. Gefeliciteerd Luc. Ronald van Fusionsports.nl zal zeer binnenkort contact met je opnemen voor de maat en de bedrukking van je naam. En wij zijn natuurlijk zeer benieuwd naar je sportieve exploten in je nieuwe pak, dus laat die foto’s en wedstrijdverhalen maar komen! 🙂

FusionBanner3Athlon

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.