En de winnaar van de trikipedia.nl Fusion Speed Suit is?

FusionSpeedSuit3AthlonNL

Nee, dit is dus geen aprilgrap (die komen nog)… Wij maken bij deze wel degelijk de winnaar bekend van de exclusieve trikipedia.nl Fusion Speed Suit wedstrijd. Heel moeilijk hebben we het jullie blijkbaar niet gemaakt. Van de vele reacties had bijna iedereen het antwoord juist op de vraag wie de laatste twee edities van de Israman won. Dat we in dezelfde week het eerste blogbericht van Bart Candel hebben geplaatst, zal misschien geholpen hebben. En de kleuren had bijna iedereen ook juist. Daarvoor moest je alleen maar even rondzoeken op de site van Fusionsports.nl. Blauw, geel, groen, rood en oranje waren de juiste antwoorden. And the winner is…?

Luc Steijvers

Uit de juiste antwoorden werd via lottrekking 1 winnaar geselecteerd. Niemand minder dan Luc Steijvers uit Pannerden mag zich binnenkort de eigenaar noemen van een uniek exemplaar, mét eigen naam achterop het trikipedia.be Fusion pak. Gefeliciteerd Luc. Ronald van Fusionsports.nl zal zeer binnenkort contact met je opnemen voor de maat en de bedrukking van je naam. En wij zijn natuurlijk zeer benieuwd naar je sportieve exploten in je nieuwe pak, dus laat die foto’s en wedstrijdverhalen maar komen! 🙂

FusionBanner3Athlon

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.