Erik-Simon Strijk – de weg terug!

Erik-Simon Strijk kende twee jaar van minder presteren.

Vorig jaar een jaar van up’s en down’s met als hoogtepunt zijn derde plaats tijdens de Challenge Almere (8:22). Na een goeie trainingswinter, gaat hij er in 2016 opnieuw vol voor, met zijn nieuwe Fusion-team en met duidelijke doelstellingen door coach Eric Van der Linden.

Het verhaal van Erik-Simon schitterend in beeld gebracht door Marc van der Kort

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.