Erik-Simon Strijk – de weg terug!

Erik-Simon Strijk kende twee jaar van minder presteren.

Vorig jaar een jaar van up’s en down’s met als hoogtepunt zijn derde plaats tijdens de Challenge Almere (8:22). Na een goeie trainingswinter, gaat hij er in 2016 opnieuw vol voor, met zijn nieuwe Fusion-team en met duidelijke doelstellingen door coach Eric Van der Linden.

Het verhaal van Erik-Simon schitterend in beeld gebracht door Marc van der Kort

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.