Beduusd, brainstormen, balen – Wim’s Triathlon Journaal 165

yvonne7

VRIJDAG – Nog enigszins beduusd dat onze triathlon-queen Yvonne van Vlerken op Koningsdag mijn dorpje Oud Gastel met een bezoek vereert en mee doet aan de eerste halve marathon oftewel de Vlietloop, openen we het laatste Tri Journaal van deze week.

13006630_949409601845465_8330509148027523982_n

De NTB had deze week een leuk avondje brainstormen onder de noemer NTBaas. Zeven lumineuze ideeën zijn besproken en daar komen vast leuke dingen uit voort. Wij van trikipedia.nl volgen het vanaf de zijlijn vol belangstelling. Alles ten behoeve van de verdere groei van de tri- en duathlon natuurlijk.

index

Jammer is bijvoorbeeld dat het keileuke plannetje van Olaf Brouwers op 1 mei onder de noemer Knock Out Mile triathlon niet door gaat. Het evenement werd van voortijdig van de kalender gehaald wegens te weinig vooraanmeldingen. Dat zou anno 2016 eigenlijk niet meer moeten kunnen. Olaf, kop op: volgend jaar nog keer proberen. De aanhouder wint.

Vannacht Chengdu kijken. Dus hier laten we het even bij. Tot zondag!

Nacht Triathlon 2016

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.