Opgepast: gevaarlijke hond…

Sommige age group atleten zijn echte competitiebeesten… net als sommige van hun supporters, want wat te denken van deze overenthousiaste hond? Zou hij bij de swim exit van de internationale triatlon van Cannes van plan geweest zijn de leider in de age group van zijn baasje uit te schakelen? In Australië waren er ooit al nieuwsberichten over aanvallen door haaien op zwemmende triatleten, maar een aanvallende hond in het zwemmen, hadden we nog niet gehad. En hij had er blijkbaar ook na één keer nog niet genoeg van 🙂 Binnenkort mee te nemen in de wetsuit-testen: welke neopreen is het best bestand tegen hondenbeten? 😀

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.