Danne Boterenbrood maakt debuut in Maastricht

Danne Boterenbrood moe Bilzen 2016
Danne Boterenbrood uitgeput over de finish in Bilzen (foto: Caroline Dhondt)

Na afloop van de 111 van Bilzen had Danne Boterenbrood een primeur voor ons. In een dubbelinterview met Bas Diederen kondigde de drievoudige Nederlandse kampioene OD aan dat ze op 31 juli haar debuut maakt op de volledige afstand in de Ironman van Maastricht. Bas Diederen, in Maastricht titelverdediger bij de mannen, rekent haar meteen bij de favorieten, al wil Danne daar zelf nog niet van horen. Bas heeft het verder over zijn 58/11 (“Je moet al eens kunnen overdrijven”) en Martijn Dekker (“Die geraakt wel klaar tegen Maastricht”)…

Bekijk hier ook het wedstrijdverslag van de Belgische wedstrijd over 1 km zwemmen, 100 km fietsen en 10 km lopen, inclusief de pijnlijke beelden van de exit van Sarissa De Vries in T2…

Bij de mannen waren er hoofdrollen weggelegd voor Bas Diederen en Edo Van der Meer:

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.