WIN! Breng je favoriete atleet aan de start in Rotterdam

Wennemars Rotterdam SVT

Nog anderhalve maand en dan is het zover. Rotterdam verwelkomt op 24 juli honderden internationale en Nederlandse triatleten. En ook jij kan er bij zijn op dit zeer exclusieve evenement. Sportvoedingtriathlon.nl is officieel partner geworden van de ITU Triathlon Championships in Rotterdam in het weekend van 24 juli en biedt jou of jouw favoriete atleet nu de kans om een deelname aan de triatlons van Rotterdam te winnen.

Matthias van Sportvoedingtriathlon.nl geeft namelijk 4 startbewijzen weg voor 24 juli.

Wie gun jij een startbewijs ter waarde van € 89,- (of € 69,- voor de sprinttriatlon)? Tag hem of haar in een reactie op de facebookpagina van trikipedia.nl en wie weet staat jouw atleet wel dankzij jouw support aan de start in Rotterdam.

Wat moet je doen:

  1. Like de facebookpagina van trikipedia.nl
  2. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Sportvoedingtriathlon.nl (de Sign Up om je aan te melden vind je onderaan rechts de homepage)
  3. Tag je atleet in een reactie op dit nieuwsbericht op de facebookpagina van trikipedia.nl
  4. Wacht vol ongeduld tot onze onschuldige kinderhand de 4 gelukkig winnaars per lottrekking selecteert 🙂

Veel succes!

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.