In 60 seconden met Polar naar Hawaii

60 Seconds to Kona   Win a trip to see Ironman Kona   Polar Global

Voor veel atleten maar ook voor hun supporters staat een trip naar het WK Ironman in Kona erg hoog op de bucket list. Dankzij trikipedia.nl partner Polar maak je nu kans om op kosten van het Finse bedrijf naar Hawaii te trekken. Het enige wat je moet doen, is een video van niet meer dan zestig seconden opnemen en ervoor zorgen dat er een pak mensen voor je stemt.

Op de 60 Seconds To Kona website vind je alle informatie over deze geweldige wedstrijd. Op dit moment zijn er al meer dan 30 video’s online, waarbij ook al een tweetal Nederlandse filmpjes. Als je jezelf niet aan een videomontage wil wagen, zorg er dan zeker voor dat je op één van de Nederlandse kandidaten stemt, en wie weet komt hij of zij dan in oktober nog terecht in een trikipedia.nl reportage vanop het Big Island.

De wedstrijd loopt tot 15 augustus. Een dag later al maakt Polar de winnaars bekend. Naast een reis en verlijf in Kona zitten er ook nog een retourvlucht naar Kona en een Polar V800 in de prijzenmand.

Dus opnemen die video maar… En vergeet trikipedia.nl niet te taggen wanneer je je video deelt op social media, zodat wij en onze lezers mee kunnen stemmen 🙂

Succes!

Polar V800 Gomez 250

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.