Lucie en Edo in beeld in Geraardsbergen

De Nederlandse triatleten deden het goed in de triatlons van Geraardsbergen, zoals je hier al kon lezen. In deze video-reportage krijg je een korte samenvatting van de lange afstand met onder andere Rik Linssen en Lucie Van Genugten. Nadien volgt een langere impressie van de sprinttriatlon met een prominente rol voor Edo Van der Meer en Sandra Wassink-Hitzert.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.