Lucie en Edo in beeld in Geraardsbergen

De Nederlandse triatleten deden het goed in de triatlons van Geraardsbergen, zoals je hier al kon lezen. In deze video-reportage krijg je een korte samenvatting van de lange afstand met onder andere Rik Linssen en Lucie Van Genugten. Nadien volgt een langere impressie van de sprinttriatlon met een prominente rol voor Edo Van der Meer en Sandra Wassink-Hitzert.

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.