Nederlandse dames in beeld in Nisraman videoverslag

U kon hier maandag al het verslag lezen van een alweer tot de verbeelding sprekende Nisraman. Maar de beelden zeggen meer dan duizend woorden en dus presenteren we u vandaag met veel plezier de volledige videoreportage van Motomediateam (met commentaar van yours truely) van de Nisraman 2016. Geniet nog eens mee van de overwinningen van Yeray Luxem en Sandra Wassink-Hitzert in de Ardennen.

Extra punten ook voor Sportevents die in al zijn wedstrijden evenveel aandacht besteedt aan de vrouwen als aan de mannen. En dus zijn ook ruim de helft van de beelden van de strijd bij de vrouwen, met naast Sandra Wassink-Hitzert ook Inge Roelandt, Sjoukje Dufoer, Riikka Vreeswijk-Kelja, Trudy Veenstra en Simone Hakenberg vol in beeld. Alleen Dieuwertje Poort slaagde er wel erg goed in om telkens de camera’s te ontwijken 🙂

Bij de mannen zien we de mooie strijd tussen Yeray Luxem, Tim Van Hemel, Wouter Vander Mast, David De Grooff en Kris Coddens. Maar ook Rik Linssen, Julien Ertveldt, Wim Claeys en Michael Krijnen komen in beeld…

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.