Nederlandse dames in beeld in Nisraman videoverslag

U kon hier maandag al het verslag lezen van een alweer tot de verbeelding sprekende Nisraman. Maar de beelden zeggen meer dan duizend woorden en dus presenteren we u vandaag met veel plezier de volledige videoreportage van Motomediateam (met commentaar van yours truely) van de Nisraman 2016. Geniet nog eens mee van de overwinningen van Yeray Luxem en Sandra Wassink-Hitzert in de Ardennen.

Extra punten ook voor Sportevents die in al zijn wedstrijden evenveel aandacht besteedt aan de vrouwen als aan de mannen. En dus zijn ook ruim de helft van de beelden van de strijd bij de vrouwen, met naast Sandra Wassink-Hitzert ook Inge Roelandt, Sjoukje Dufoer, Riikka Vreeswijk-Kelja, Trudy Veenstra en Simone Hakenberg vol in beeld. Alleen Dieuwertje Poort slaagde er wel erg goed in om telkens de camera’s te ontwijken 🙂

Bij de mannen zien we de mooie strijd tussen Yeray Luxem, Tim Van Hemel, Wouter Vander Mast, David De Grooff en Kris Coddens. Maar ook Rik Linssen, Julien Ertveldt, Wim Claeys en Michael Krijnen komen in beeld…

Ruud de Haan

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *