Post je Fusion IM Maastricht foto’s en win

Fusion Maastricht

trikipedia.nl partner Fusion Sports is deze dagen nadrukkelijk aanwezig in Maastricht. De mannen ruilen hun shop in Den Haag een aantal dagen voor de sportieve hoofdstad van Limburg. Niet alleen brengt Fusion Sports en flink aantal atleten aan de start van de Ironman triatlon, je kan Ronald en zijn team ook vinden in de triatlon-expo. Daar kan je overigens de gloednieuwe Fusion Sli Trisuit bewonderen. En je kan ook een mooi pakket van Fusion winnen.

Als je zondag tijdens de Ironman Maastricht foto’s maakt van een Fusion-atleet en die met de hashtag #FUSIONPWR post op facebook, dan maak je kans om een pakket van Fusion ter waarde van € 50,- te winnen.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.