De laatste trainingsbeelden – Candel’s Veien Til Norseman 5

Volgend weekend is het zo ver. Dan trekt Bart Candel al zijn thermisch ondergoed aan om de spectaculaire Norseman van zijn bucket list te schrappen. Zijn camping trip (scroll maar even naar onderen…) heeft hem ondertussen van Denemarken naar Noorwegen geleid en in de 4 vorige Veien Til Norseman afleveringen kon je al lezen hoe goed hij voorbereid is op één van de meest extreme triatlons ter wereld. Maar in eigen Maastricht, waar dit weekend zoveel triatleten loos gingen, maakte hij nog een paar beelden van zijn ultieme trainingen. Beleef het hier met hem mee.

Candel kamperen

Bart, succes jongen! We kijken uit naar Candel’s Veien Til Norseman 6, met het verslag van zijn finish!

FusionBanner3Athlon

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.