De weekend nabrander – RTJ 4

jZnrXB8h

Kan en wil absoluut niet in de voetsporen van Wim treden met een dagelijks verhaal over “fact en figures”. Zo vol humor en feiten. En zo compleet.

Absoluut niet volledig maar toch nog wat nagekomen uitslagen van afgelopen weekend.

In Eupen werd Marleen Honkoop fraai derde tijdens het Open Belgisch Kampioenschap Long Distance triathlon, achter Alexandra Tondeur en Joke Coysman. Gerbert van den Biggelaar eindigde op een 27e plaats, Hidde Bekhuis 28e.

13895250_1164881506908145_8571227190482589950_n

De Nederlandse  Mariniers streden ook tijdens de Ostseeman; Maelijn Sluis finishte in 11.45.56, Daan Haasbroek 11.50.32, het Dutch Marines TriTeam  , bestaande uit Wim Korving, Nico Langedijk en Mark Wijks behaalden een 7e plaats bij de teams in het militaire klassement na 11.16.35.

Ook nog even bij Evert Scheltinga nagegaan hoe zijn wedstrijd verliep in Fredericia:

“Toffe wedstrijd! Zwemmen was pittig met de golven maar ook mooi. De dag ervoor al met een dolfijn gezwommen en deze ook tijdens de wedstrijd nog onder me langs zien zwemmen. Op de fiets met een mooie groep waarbij Thomas in de laatste 10k langzaam wegreed.

Veel wind en hier is de regel hier dat je op 20m moet rijden dus zeker niet eenvoudig. Ook nog wat heuveltjes.

Lopen was ook pittig met hoogtemeters en wind maar zeer sfeervol door het centrum. Lopen was niet top, maar genoeg voor de 4e plek vlak voor nr 5 en 6 en 45sec achter nr 3″.

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.