Stoel voor Fleur 5 – 12 “Mannen van Staal” omarmen actie voor Fleur

IMG-20160821-WA0000

12 ondernemers uit de Noordoostpolder, allen werkzaam in de staalindustrie, hebben de actie “Stoel voor Fleur” omarmt. De “Mannen van Staal” hebben ooit een heel groot bord op het voetbalveld in Emmeloord gesponsord en vervolgens met elkaar afgesproken een soort gelijke sponsoractie een keer of drie per jaar te doen. Een voorwaarde is echter wel dat minimaal de helft van de “Mannen van Staal” mee wil doen aan de actie. Zo werd in het verleden ook de turnster Celine van Gerwen al gesponsord.

Er was geen twijfel, toen Lucien, een van de “Mannen van Staal” de berichtgeving over de actie “Stoel voor Fleur” onder ogen kreeg. Onmiddellijk werd hun speciale app gebruikt en werd er overleg gepleegd. Niet de helft, maar alle “Mannen van Staal” zegden onmiddellijk hun deelname toe.

Op die manier kan er een bedrag van 1200 Euro toegevoegd worden aan de bijeengebrachte gelden.

14088651_981459171965358_5259902523116714150_n

Dankzij mannen van staal met een gouden hart, terwijl Fleur van een vakantie en een training geniet.

Op dit moment kan er nog geen update van het daadwerkelijke bijeengebrachte bedrag gegeven worden, gezien het weekend, maar het bedrag staat ruim boven 2500 Euro.

https://www.facebook.com/teamfleur/?fref=ts

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.