Whow in een week het bedrag binnen – Stoel voor Fleur 7

 

FleurWat begon als;      wat als……………        is nu:      wanneer!

Het is gelukt, de Stoel voor Fleur gaat er komen, het noodzakelijke bedrag is binnen.

4000 Euro en dat binnen een week ! voor de stoel van Fleur Wierda.

Namens Fleur iedere gulle gever BEDANKT.

IMG-20160813-WA0005

Onvoorstelbaar, verbijsterend, kippenvel zijn kreten die Maryvonne, vader Wytse en ik de afgelopen dagen meermalen hebben gebruikt op de in de haast aangemaakte app. Overdondert door de vele reacties van alle mensen en hun giften. Maryvonne is de aanstichtster van dit moois, Wytse beheert de Euros en via trikipedia.nl kon ik mijn steentje qua p.r. bijdragen.

Wij weten wie de gulle gevers zijn en zullen jullie allemaal uitnodigen voor het officiële moment van overdragen van de stoel aan Fleur (en Wytse). Inmiddels is bekend dat dit in Het Huis van de Sport zal zijn. Op welk moment dit zal zijn en op welke wijze dit ingevuld zal gaan worden, is onze volgende klus. Logischwijs zal Maryvonne van den Berg dit doen, wij van trikipedia.nl zullen  een uitgebreid verslag doen.

Natuurlijk staat de rekening  NL98RABO0311626505  t.n v. Fleur Wierda nog steeds open en zijn er nog steeds initiatieven “lopende” bij organisaties , instanties en doneren atleten nog steeds. Alle gelden die “over blijven” zullen gestort worden op de rekening van de Lighthouse Foundation http://www.lighthousesportsfoundation.nl/

Fleur haar reactie op al dit moois heeft vader Wytse op film vastgelegd:

 

 

 

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.