Actie Stoel voor Fleur tijdens Bosbaan Triathlon a.s. zaterdag

IMG_5567

Tijdens de laatst triathlon van de reeks Amsterdamse Triathlons a.s. zaterdag staan bij de seizoensafsluiter op diverse emmers geplaatst, waar het mogelijk is om te doneren voor de actie Stoel voor Fleur. De stoel is er, de helm komt er aan. Op 11 november zal de stoel aan Fleur en papa Wytse overhandigd worden in het Huis van de Sport.

IMG-20160831-WA0003

Alle gelden die resteren zullen overgemaakt worden aan The Lighthouse Foundation. http://www.lighthousesportsfoundation.nl/

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.