Actie Stoel voor Fleur tijdens Bosbaan Triathlon a.s. zaterdag

IMG_5567

Tijdens de laatst triathlon van de reeks Amsterdamse Triathlons a.s. zaterdag staan bij de seizoensafsluiter op diverse emmers geplaatst, waar het mogelijk is om te doneren voor de actie Stoel voor Fleur. De stoel is er, de helm komt er aan. Op 11 november zal de stoel aan Fleur en papa Wytse overhandigd worden in het Huis van de Sport.

IMG-20160831-WA0003

Alle gelden die resteren zullen overgemaakt worden aan The Lighthouse Foundation. http://www.lighthousesportsfoundation.nl/

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.