Win dankzij Van Lierde een Polar V800 Red Javier Gomez edition

20161007_WedstrijdV800_2048x1536

Niet alleen Frederik Van Lierde, maar ook heel wat andere atleten zien we in Kona deze dagen rondlopen met een Polar V800 aan de pols, van absolute toppers tot bescheiden recreanten. Ook jij kan binnenkort deze topper onder de sporthorloges rond je eigen pols dragen. trikipedia.nl geeft namelijk in samenwerking met Polar een gloednieuwe Polar V800 Red Javier Gomez edition weg. Deze gelimiteerde V800 werd speciaal uitgebracht voor de Olympische Spelen dit jaar, maar is ook erg gegeerd door de Ironman-atleten.

Wat moet je doen om je eigen Polar V800, ter waarde van € 449,90, te winnen? Like de facebookpagina’s van Polar én trikipedia.nl. Beantwoord hieronder de drie vragen die Frederik Van Lierde stelde tijdens de persbabbel bij Polar in Kona en klik op verzenden. Uit alle juiste antwoorden kiest een onschuldige kinderhand op het hoofdkwartier van Polar Benelux zaterdag 15 oktober een winnaar. Insturen kan tot en met vrijdag 14 oktober 12 uur (Nederlandse tijd weliswaar, niet onbelangrijk voor de atleten die nog in Kona zitten dan)…

Let op! Deze wedstrijd loopt ook bij onze zustersite trikipedia.be. In het filmpje hoor je Frederik vragen naar het aantal Belgen die starten in Hawaii, maar wij zijn met trikipedia.nl wel degelijk op zoek naar het aantal Nederlanders dat zaterdag 8 oktober in Hawaii deelneemt aan het WK Ironman! Het antwoord kan je overigens op de site trikipedia.nl ergens vinden 🙂

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  1. Hoe heet de app van Polar?

  2. Hoeveel Nederlanders starten er in de Ironman Hawaii 2016?

  3. Waar en in welk jaar werd Frederik voor het eerst Belgisch kampioen bij de elites?

  Ik sta Polar en 3ahtlon.nl toe om mij extra informatie per email toe te sturen (verplicht)

  JaNee

  Ruud de Haan

  Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.