UIT DE OUDE DOOS (2)

 2584_1_thumb

In de beginjaren was Oisterwijk één van de epicentra van de triathlonsport en daarna ook run-bike-runs. Het NK vond er plaats en in het Brabants Dagblad van toen staan foto’s van werkelijk duizenden toeschouwers. En dat was ook echt zo. De Lind stond werkelijk bomvol. Tussen alle goede ontwikkelingen die triathlon doormaakt, is dat wel een dingetje: als doe-sport groeiend, als kijk-sport terugloop. Laten we het daar ook eens over hebben op b.v. een NTB-Congres….

De uitslag van 1993 is overigens een run-bike-run.

oisterwijk

oisterwijk-tr1993

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.