UIT DE OUDE DOOS (3) – triathlon Ammerstol 1987

2584_1_thumb

Nog zo’n klassieker uit het verleden. De triathlon van Ammerstol trok vrijwel alle toppers al viel de wedstrijd wel eens samen met een andere toprace in Alphen aan de Rijn. Pim van den Bos vond dat geen probleem: hij deed ze gewoon alle twee op dezelfde dag! Ammerstol had in 1993 het NK in huis, daarna werd het nog een paar jaar een recreatief evenement. Omdat marathonschaatser Jan Kooijman bij de organisatie betrokken was, trok de triathlon ook jaarlijks schaatsers. Ook in deze van 1987.

img038

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.