UIT DE OUDE DOOS (4) – NK kwart Dirksland 1991

25 jaar geleden was triathlon op het Zuidhollandse Eiland Goeree Overflakkee “hot”. Een van de aanjagers was destijds Kees Tieleman, lid van het bestuur van de NTB. Na het NK waren er nog 5 edities van de triathlon van Dirksland die volgden voor het doek viel.

Inmiddels is er weer een enthousiaste groep op Goeree Overflakkee actief, die in 2017 een sprint-triathlon zullen organiseren. Natuurlijk wordt er gezwommen, volgens traditie, in de haven van Herkingen.

oude doos 4

dirksland2

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.