UIT DE OUDE DOOS- FRYSMAN 2015

2584_1_thumb

De derde editie van de Frysman wordt in 2017 gehouden op 8 juli . Het lijkt er op dat qua deelnemersaantallen de derde editie voor een record garant staat.  Stefan van der Pal en Geke Venema zijn de parcoursrecordhouders, resp 9:21:36 en 10:51:54. Met goede weersomstandigheden zullen deze tijden vast aangevallen worden in de komende editie.

In de oude doos kijken we vandaag terug naar de allereerste editie van 2015. De pioniers van het eerste uur.
FRYSMAN – moaier wurdt in triathlon net!

 

Frysman2015

Frysman2

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.