Yvonne van Vlerken vlogt vanuit Dubai

Aan de vooravond van IM 70.3 Dubai ontvangen we weer een vlog van Yvonne van Vlerken. Aan het begin van een lange buitenlandse trainings- en wedstrijdstage (Challenge Wanaka en Ironman New Zealand}  doet ze mee aan haar eerste triathlon van 2017; IM Dubai 2017.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.