Fotowedstrijd – Twee kaarten voor Herzog Triathlonbeurs Experience

Wij geven 2 entreekaarten voor de Herzog Triathlonbeurs Experiende weg op 18 en 19 maart in Nieuwegein.

Mail je bijzondere persoonlijke triathlonfoto naar ruuddehaan@hotmail.com voor 14 februari.

Een deskundige jury kiest de  3 meest bijzondere foto’s, welke gepubliceerd zullen worden op onze site, de uiteindelijke winnaar ontvangt twee gratis entreekaarten voor de Herzog Triathlonbeurs Experience.

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.