trikipedia.nl en triathlonkalender.nl slaan de handen ineen

Als trikipedia.nl willen we graag een complete site zijn. In de diverse vormen van samenwerking zijn we momenteel druk bezig ,met diverse partijen, om onze site  van nog meer info voor de triatleten in Nederland te voorzien.

Een van onze wensen was om onze lezers (beginnende of  doorgewinterde triatleten) ook te voorzien van een vlot inzicht te geven in het aanbod van wedstrijden en andere , aan onze multisport verwante evenementen.

Wij zijn dan ook verheugd in het partnerschap tussen Triathlonkalender.nl en trikipedia.nl. Hierdoor kunnen belangstellenden vanaf onze hoofdpagina direct “doorklikken”  via een tabblad om een bijzonder compleet overzicht te krijgen van de multisport evenementen in Nederland .

TriathlonKalender.nl is een initiatief van Jos Postma, die sinds 2007 droomde van zijn eerste Ironman en inmiddels 4 finishes achter zijn naam heeft staan. Als gepassioneerd triatleet deelt hij graag zijn liefde voor de sport met iedereen die maar wil luisteren.

In het plannen van zijn eigen triathlonwedstrijden was het vaak een zoektocht – de oplossing: 1 Triathlon Kalender met alle wedstrijden in Nederland en België, ongeacht onder welke vlag of bond ze georganiseerd worden.

Sinds december 2015 staat Triathlon Kalender online en met 40.000 unieke bezoekers in 2016 duidelijk goed gevonden.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.