Squadra Community start loopcursus – gratis proefles

 

Heb jij je al aangemeld voor de hardloopcursus van Squadra Community?

Vanaf 2 maart 2017 gaat de cursus van start bij Op Noord, Oude Bosschebaan 11, 5624 AA Eindhoven. Meld je snel aan, want vol = vol!

Hardloopcursus
De hardloopcursus is gericht op de basistechniek van het hardlopen. De eerste les bestaat uit een aantal testen om te zien wat het instapniveau is. Gedurende de 6 lessen van de cursus wordt de hardlooptechniek van de deelnemers geoptimaliseerd. De laatste les worden een aantal testen weer herhaald om te zien hoeveel vooruitgang er is geboekt. Vanuit de cursus zal elke deelnemer leerpunten meekrijgen die vervolgens bij eigen trainingen kunnen worden toegepast.

Gratis proefles
Om kennis te maken met Squadra Community en  hoofdcoach Rik op het Veld kan iedereen gebruik maken van een eenmalige gratis proefles! Op deze manier kun je toch eens vrijblijvend proeven van de sfeer en ervaren hoe het is om echt lid te zijn van deze community.

Wil jij je inschrijven voor de eenmalige gratis proefles? Geef je dan via deze link op! Mocht je na deze proefles besluiten om de hele reeks mee te doen, geef dit dan aan na de les. Squadra zorgt dan dat jij vóór de tweede les een mail krijgt met verdere informatie en een incassoformulier.

Inschrijven
Heb jij geen proefles nodig en wil jij je meteen inschrijven voor de hardloopcursus? Geef je dan meteen op via het inschrijfformulier op de website. Je krijgt vervolgens een bevestigingsmail met verdere informatie.

Tot snel bij Squadra Community!

Rik op het Veld
Coach Squadra Community

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.