Herzog Triathlon Beurs Experience – meer dan alleen maar een beurs

De Herzog Triathlonbeurs Experience biedt u de mogelijkheid om uw gebruikte fiets en toebehoren persoonlijk te koop aan te bieden.
Voor slechts Euro 25,00 (inclusief entreekaartje) per dag krijgt u 2m2 ruimte inclusief stoel.
Hoe werkt het? Meldt u aan via info@triathlonbeurs.nl en u ontvangt van ons een bevestiging waarmee u zich bij de kassa kunt aanmelden met uw fiets, u kunt de kosten betalen aan de kassa. (max 1 fiets per ruimte, geen handelaren toegestaan)

Speciaal voor Stichting ALS Nederland organiseert de Herzog Triathlonbeurs Experience een 100×100 zwemtraining op zaterdagmiddag 18 Maart vanaf 15:00 uur.
De kosten zijn € 20,- (incl. beursticket) waarvan je direct € 10,- doneert aan het ALS-fonds. Je kunt alleen of met een team deelnemen.
Let op, de startplaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij!
Opgeven kan per e-mail, mail naar info@triathlonbeurs.nl vermeld je volledige naam en/of team leden en je gewenste starttijd per 100 meter.

 

 Swim-Run presented by Challenge Almere-Amsterdam

Ga jij de uitdaging aan? Tijdens de Triathlonbeurs op zondag 19 maart organiseert Challenge Almere-Amsterdam een Swim-Run.

Deze Swim-Run is over de super korte afstand 250 meter zwemmen en 2,5 kilometer hardlopen. Hiermee is de wedstrijd voor iedereen toegankelijk: jeugd, senioren, master, recreanten en toppers. Iedereen is welkom!

De finish is voor het podium op de beursvloer. Hierbij wordt direct de tijd van de deelnemer opgeslagen. De 3 deelnemers met de snelste tijd mogen plaats nemen op de “Hot-seats” op het podium. Als er vervolgens een deelnemer binnen komt met een snellere tijd, moet de deelnemer op de Hot-seat eraf en plaats maken voor deze persoon. De 3 winnaars zullen na afloop van de race gehuldigd worden en krijgen een presentje.

Tijd: Starttijd is vanaf 12:15 uur en vanaf 10:00 uur kunt u uw startnummer afhalen bij de Challenge Almere-Amsterdam stand.
Inschrijven kan hier
Inschrijfkosten zijn 15 euro voor de Swim-Run en 12,50 euro voor een toegangskaart voor de Triathlonbeurs (verplichte combi).
Als je kaarten voor de Triathlonbeurs voorafgaand aan de beurs online besteld krijg je 2,50 euro korting. Je startnummer voor de Swim-Run kun je afhalen op de beursvloer bij de Challenge Almere-Amsterdam stand.

Op de dag zelf kun je ook nog inschrijven voor de Swim-Run, dit kan uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de eerste start, let op de kosten voor een startbewijs zijn dan 20 euro en voor de Triathlonbeurs 12,50 euro.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.