UIT DE OUDE DOOS – NK wintertriathlon Assen 2003

We schrijven 2003, het jaar van Guido Gosselink. Naast de nationale titel wintertriathlon behaalde alleskunner uit Enschede ook de nationale titel LD triathlon met zijn tweede plaats in Stein. Daarnaast was er een tweede plaats op het EK LD in Fredericia.
En dat terwijl in aanloop van het seizoen een aanrijding met een auto zijn jaar onbetaald verlof in het honderd dreigde te laten lopen.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.