UIT DE OUDE DOOS – NK wintertriathlon Assen 2003

We schrijven 2003, het jaar van Guido Gosselink. Naast de nationale titel wintertriathlon behaalde alleskunner uit Enschede ook de nationale titel LD triathlon met zijn tweede plaats in Stein. Daarnaast was er een tweede plaats op het EK LD in Fredericia.
En dat terwijl in aanloop van het seizoen een aanrijding met een auto zijn jaar onbetaald verlof in het honderd dreigde te laten lopen.

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.