AthleteSportsWorld.com en Wattbike delen uit!

AthleteSportsWorld.com en WattCycling Centers delen uit! 

 

AthleteSportsWorld.com en Wattbike Benelux hebben de handen in een geslagen. Op 24 maart organiseren zij gezamelijk een Wattbike clinic in het WattCycle Center Amsterdam-Amstel. En jij en een vriend(in) maken kans om hier bij te zijn!

Elke fietser wil sterker worden. De één voor een betere gezondheid, de andere om fietsvrienden uit het wiel te rijden en weer een ander om koersen te winnen. Wat jouw doelstelling ook is, bij een Watt Cycling Center ga j­­e grenzen verkennen en verleggen. Op deze avond leer jij de ins- and outs van de Wattbike, trainen op wattage en zal er een kleine test gehouden worden.

Er zijn in totaal 12 winnaars en elke winnaar mag een vriend(in) meenemen!!

Wat moet je doen?

– Beantwoord onderstaande vragen en stuur deze voor 20 maart 2017 op naar prijsvraag@athletesportsworld.com

– Like de Facebookpagina’s van AthleteSportsWorld.com en Wattbike Benelux

Op maandag 20 maart zullen wij de winnaar bekend maken via trikipedia.nl.

Vragen:

  1. Wattbike Benelux heeft zes WattCycling Centers in Nederland. Noem minimaal 4 locaties.
  2. Een van de locaties is het WattCycling Center Amsterdam-Amstel. Noem 2 diensten die je, naast de Wattbike trainingen, ook kunt afnemen.
  3. Op welke data vinden de introductietrainingen plaats bij dit cycling center in de maand maart.
  4. Welke merken wetsuits verkoopt AthleteSportsWorld.com
  5. Wat is de locatie waar de wetsuit testdag plaats vind op 10 mei.
  6. Welke merken fietskleding kun je bij AthleteSportsWorld.com vinden.

Wanneer: 24 maart 2017

Waar: WattCycling Center Amsterdam-Amstel, Amstelvlietstraat 1 (Amsterdam)

Tijd: 17:30u – 19u

Er zijn kleedruimtes en na afloop is er de mogelijkheid om te douchen

Over:

WattCycling Centers

Bij elk Watt Cycling Center wordt getraind op de Wattbike. Deze indoor fietstrainer meet heel nauwkeurig je prestaties en voelt aan als een echte fiets. Naast vermogen en hartslag geeft de Wattbike ook je trapefficiency weer. Daarom verbeter je bij Watt Cycling Center niet alleen je uithoudingsvermogen maar ook je techniek.

AthleteSportsWorld.com

Is de website op het gebied van sportvoeding, wetsuits, wielerkleding en accessoires voor de beginnende en gevorderde wielrenner en triatleet. Gevestigd in Amsterdam, maar aanwezig op een groot aantal sportevenementen zoals oa Triathlon Veenendaal, Amsterdam Nieuw-West en Oud-Gastel.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.