Zwem- en fietscursussen met Squadra Community!

Heb jij altijd al eens onder leiding van een professionele coach voor een triathlon willen trainen? Meld je dan nu aan voor de nieuwe zwem- en fietscursussen van de Squadra Community! Samen werk je toe naar jouw doel en til je jouw techniek naar een hoger niveau.

Groepscursussen en trainingen

Bij elke discipline van triathlon (zwemmen, fietsen en hardlopen) is techniek een heel belangrijke factor, zowel voor beginners als voor gevorderde atleten. De topcoaches van Squadra hebben hun kennis van de drie sporten gebundeld in drie groepstrainingen van zes weken. De focus ligt op techniek én op triathlonspecifieke kenmerken. Momenteel is de hardloopcursus al van start, maar jij kan je nog wel opgeven voor de zwem- en fietscursussen.

Meer informatie en aanmelden

Op de website staat meer informatie over de trainingen en kun jij je meteen aanmelden voor de zwemcursus (23 april t/m 28 mei 2017) en/of fietscursus (13 april t/m 25 mei). Je kunt je los opgeven voor één of meerdere groepstrainingen.

 

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.