Zomertijdloop schopt alles in de war; Waar o waar zijn Richard en Rachel? – WTJ 449

WOENSDAG – De Zomertijdloop in mijn dorp Oud Gastel gooide mijn biologische klok woensdag toch enigszins in de war. In die zin dat er niks meer terecht kwam van een WTJ. Misschien goed om even te melden dat de organisatie (’t Veerke) waar ik deel van uit maak zich enerzijds serieus bezig houdt met het zo goed mogelijk neerzetten van sportevenementen, maar anderzijds de ‘derde helft’ er graag bij neemt. En met ons veel deelnemers aan deze recreatief bedoelde loopwedstrijd waar de winnaars Karin en Conny heetten. Zij waren immers de hekkensluiters en ontvingen de rode lantaarn. Niet dat het daarmee vooraan minder hard gaat. Leuk om recreant Wim Nieuwkerk weer eens te zien, Rob Musters en Juriena de Vries waren erbij evenals het vrijwel complete TOGA-team. Eric Bol is één van hen, hij is tevens hoofdsponsor van die toch wel bijzonder Bol Training & Advies Zomertijdloop. Mooi om te zien hoe een klein evenement toch een geweldig sfeertje kan geven. Groter is niet altijd beter, beste vrienden.

De dag erna is het moeilijk op gang komen. Het is eigenlijk nog erger dan carnaval. Omdat we de belofte van dagelijks een WTJ niet willen breken, komt er nu een korte en donderdagavond laat een lange versie. Intussen stellen we jullie tevreden met een puzzeltje. De vraag is: we zijn op een schooltje in New Plymouth, Nieuw-Zeeland, waar op onderstaande foto staan Richard Murray en Rachel Klamer?

Tot later.

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.