Triathlon Maastricht 25 mei 2017

Op donderdag 25 mei 2017 (Hemelvaart) zal voor de eerste keer de Triathlon Maastricht plaatsvinden bij Fun Valley.

Maastricht is op dit moment natuurlijk bekend van de IRONMAN Maastricht-Limburg die voor de derde keer georganiseerd wordt. Ben jij een beginnende triatleet of houd jij liever van de korte afstand? Dan is de 1/8e triathlon of de Super Sprint zeker iets voor jou!

Triathlon Maastricht is geen voortzetting van de eerdere triathlon in Maastricht, maar een geheel nieuw evenement georganiseerd door Bearsports, bekend van de Cross Duathlon Maastricht en en De Alternatieve, Sint Pietersbear Trail, Bear Trail, Polar Bear Trail en Terhills Trail.

De triathlon vindt plaats bij Fun Valley, een recreatiepark gelegen aan een grindgat aan de zuid grens van Maastricht.

Meer informatie is te vinden op www.triathlon-maastricht.nl.

 

 

 

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.