De showroom van AthleteSportsWorld.com in Amsterdam is open

Gelegen aan de klein idylisch grachtje vlakbij het Amstel Station is op 8 april jl. de showroom van AthleteSportsWorld.com in Amsterdam open gegaan. Nu zaten ze hier natuurlijk al een tijdje, maar doordat er nog andere bedrijven gebruik maakten van dezelfde ruimte kon deze nooit goed ingericht worden en is nu pas echt een showroom gecreëerd.

Per 1 januari zijn deze bedrijven weggegaan waardoor de weg vrij was voor een make-over. In de laatste maanden is er hard gewerkt om de showroom helemaal klaar te maken. En dat was hard nodig met het groeiend assortiment. Vorig jaar was er al een start gemaakt met de verkoop van Casco helmen en diverse accessoires. In 2017 is de lijn doorgezet met het aanbieden van wetsuits (verkoop/verhuur), trisuits, en diverse wielerkleding.

Heb je een fietskoffer nodig voor een trainingsstage of buitenlandse wedstrijd? Deze kun je gemakkelijk bij ze huren.

De showroom is op werkdagen geopend (behalve woensdag) en verder kun je er op afspraak langskomen. Ook kun je er voor kiezen om jouw bestelling daar op te halen of op de andere 2 afhaal locaties in Amsterdam (Wattbike en Sportmassage020)

Klanten uit Veenendaal en omstreken hebben binnenkort de optie om hun bestelling bij Van Sloten in Veenendaal op te halen.

AthleteSportsWorld.com zul je op diverse wedstrijden dit jaar tegenkomen. Zo zijn zij partner van Triathlon Markelo, Oud-Gastel, Veenendaal, Amsterdam Nieuw-West, NK Run Bike Run, en Team Triathlon Arnhem.

Net voor het seizoen is dus alles af. En dat is mooi, want het beloofd een mooi seizoen te worden. De ruimte biedt de mogelijkheid om groepen (max 20-25man) te ontvangen voor presentaties, bijeenkomsten van verenigingen (bijv een ALV) of om te starten voor je training.

De AthleteSportsWorld.com atleten zul je dit jaar in diverse teams tegenkomen. Zorg dat je ze spot… en kijk dus uit naar de zwart-groene bidons!!

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.