Chris Brands atletenmanager bij Team4Talent

Team4Talent weet niet zo goed hoe ze hem moeten aankondigen.

 Noemen we Chris Brands​ nu ‘ex-toptriatleet’ of moeten we hem vernoemen naar zijn huidige status: een ‘steengoede agegrouper’? Feit is dat hij met zijn jarenlange ervaring en bijzondere kijk op teamprocessen op de goede plek zit bij Team4Talent.

We misten iemand die tussen de atleten en het management / commerciële leiding staat. Iemand die opkomt voor de atleten en die sportieve afspraken met ze maakt, maar daarbij ook de commerciële belangen inziet. En in Chris hebben we daar de ideale man voor gevonden. ‘Ik ben bij het team gevraagd om voor meer structuur te zorgen en om werk uit handen te nemen van de atleten en de commerciële mensen achter de schermen. Het lijkt me erg tof om een bijdrage te leveren aan meer stabiliteit binnen het team en aan doelgerichte sportieve plannen.

De afgelopen 2 dagen zijn we bij elkaar geweest en hebben we veel positieve openingen naar elkaar en naar de toekomst gemaakt. Lol, prestatie en openheid komen weer samen binnen de groep.’ zegt onze opgewonden nieuwe atletenmanager aan het einde van het trainingsweekend bij sportcentrum Hier!

Chris heeft gelijk al plannen geïntroduceerd voor een nieuwe atletenstructuur. Daarover komt later uiteraard meer informatie, maar de naam Team4Talent wordt nog meer van toepassing.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.